UMC Zorgverzekering is van én voor umc medewerkers. De UMC Zorgverzekering levert jou veel voordelen op: korting op je premie en ruime vergoedingen die zijn afgestemd op werken in de zorg. Én je kunt gebruikmaken van vele extra’s op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Dag in dag uit zorg jij voor anderen. Zorg ook goed voor jezelf met de UMC Zorgverzekering.

De voordelen van de UMC Zorgverzekering (2024) op een rij:

  • Basisverzekering UMC Ruime Keuze vanaf €145,95 per maand.
  • 10% collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering.
  • Tot € 400,- preventiebudget voor bijvoorbeeld een leefstijlcheck.
  • Ruime vergoedingen voor mindfulness, fysiotherapie en mondzorg.
  • Gratis mindfulness-programma Zen in de zorg: speciaal voor zorgmedewerkers.
  • Korting op beweeg- en gezondheidsproducten, bijvoorbeeld een fiets.

De meeste keuzevrijheid voor de laagste premie


De UMC Ruime Keuze is de voordeligste basisverzekering van UMC Zorgverzekering: €145,95 per maand. De basisverzekering met de meeste keuzevrijheid is de UMC Eigen Keuze. Bij deze verzekering heb je voor GGZ en verpleging & verzorging recht op zorg in natura. Voor alle andere zorgsoorten is de verzekering gebaseerd op restitutie: €149,95 per maand.

Nieuwe aanvullende pakketten


In 2024 heeft UMC Zorgverzekering 2 nieuwe aanvullende pakketten toegevoegd. Bedoeld voor mensen die minder behoefte hebben aan een ruime dekking. De UMC Extra Zorg Basis en de UMC Extra Tand Instap. Natuurlijk voor iedereen met 10% korting. Kijk hier voor alle aanvullende verzekeringen.

Gratis webinars, workshops en tips


UMC Gezond Leven staat vol met webinars, workshops, tips en apps die zorgen voor meer ontspanning en balans. Zoals de digitale workshop ‘Minder Piekeren’, de webinar ‘Grenzen Stellen’ of de Mindfulness coach app. Ga aan de slag op een moment dat het jou uitkomt.

Nog meer extra’s


Collectief verzekeren via UMC Zorgverzekering biedt nog meer extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk advies bij lichte mentale klachten. Last van fysieke klachten? Ga dan digitaal in gesprek met een beweegcoach. Alle extra’s vind je op deze pagina.

Ontdek alle voordelen en bereken je premie


Ga naar umczorgverzekering.nl. Je kunt overstappen tot en met 31 december. UMC Zorgverzekering zegt je oude zorgverzekering voor je op.