Overweeg je bij ons te komen werken? Dan kom je terecht bij de brancheorganisatie van de 7 universitaire medische centra.

Met ruim 40 betrokken en bevlogen collega’s zetten wij ons in voor de belangrijke taken van de umc’s van Nederland: onderzoek, onderwijs en complexe patiëntenzorg. Deze taken voeren de umc’s uit op internationaal hoogstaand niveau. En dat is ook het niveau dat wij nastreven, want we zijn ambitieus. Jij ook?

Reageer dan op één van de vacatures en wellicht kunnen we je binnenkort verwelkomen. Op ons prettige kantoor, waar je makkelijk even bij je collega’s binnen loopt. Vlak bij het centrum van Utrecht en toch gemakkelijk bereikbaar met auto, fiets of ov. Met je eigen werkplek, maar ook met ruimte om thuis te werken. En met voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Wat maakt het werken voor de umc’s van Nederland boeiend en bijzonder?

De umc’s zetten zich elke dag in voor het leven van morgen en voor een steeds betere gezondheid voor iedereen. In de umc’s zijn wetenschappelijk onderzoek en onderwijs ingebed in hoogcomplexe patiëntenzorg. Dat geeft hen een unieke maatschappelijke positie. De umc’s werken aan de grote zorguitdagingen van nu, zoals verkleinen van gezondheidsverschillen, slim inzetten van nieuwe technologie in de zorg en de aanpak van een steeds krapper wordende arbeidsmarkt en doelmatiger maken van de zorg. Dit doen zij door zorg te vernieuwen, toekomstige zorgprofessionals op te leiden, onderzoekers de ruimte te geven voor baanbrekende wetenschap en door hun kennis te delen in de regio.