Meet and Greet Citrienfonds

Meet and Greet Citrienfonds
De toekomstbestendigheid van de zorg is een grote maatschappelijke uitdaging. Niet voor niets startte VWS in 2014 het Citrienfonds. Omdat de vraagstukken van destijds - kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg - nog steeds actueel zijn, gaat het Citrienfonds de komende jaren door.

De afgelopen jaren hebben de universitair medische centra (umc’s) binnen de vijf programma’s van het Citrienfonds samen met andere partijen gewerkt aan initiatieven voor de juiste zorg met de juiste informatie op de juiste plek. Wat de resultaten van de meer dan honderd projecten zijn en welke impact zij hebben op de zorg, staat centraal tijdens de Meet & Greet.

Citrienfonds laat zien hoe de zorg beter kan en betaalbaar blijft
Eenmaal per jaar komen vele Citrienfonds-betrokkenen en -geïnteresseerden bij elkaar. Binnen enkele uren is iedereen dan weer op de hoogte over hoe de programma’s van het Citrienfonds vormgeven aan toekomstbestendige zorg.

Hoor de laatste nieuwtjes, neem kennis van behaalde resultaten en ontmoet de mensen achter de programma’s en projecten. Er is volop gelegenheid om van gedachten te wisselen en te netwerken.

Dit jaar vindt de Inspiratie Meet & Greet plaats op
Vrijdag 25 januari 2019 van 9.00 tot 17.00 uur
Gooiland, Hilversum

Klik hier om je aan te melden.

Informatie over het programma van de inspiratie Meet and Greet Citrienfonds 2019.

Laat je inspireren door duurzame oplossingen!

  • De voorzitters van het Citrienfonds, de NFU en ZonMw starten de middag en laten horen waarom zij zich inzetten voor de toekomstbestendigheid van de zorg en het belang ervan voor de patiënt. 
  • Tien projectleiders en zorgprofessionals van binnen en buiten de umc’s presenteren hun duurzame oplossingen, waarmee je aan de slag kunt in de praktijk. 
  • Minister Bruins voor Medische Zorg en Sport laat zien wat hoog op de zorgagenda staat in Nederland en waarom het belangrijk is met elkaar de schouders onder deze resultaten te zetten. 
  • Bestuursleden Marian Mens (V&VN) en Marcel Daniëls (FMS) vertellen waar de kansen liggen voor verpleegkundigen en medisch specialisten. 
  • Jan van Setten, coach en ‘entertrainer’, sluit de dag af met een flinke steun in de rug om een verandering in je organisatie teweeg te brengen.   

Afdrukken
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2019