Klik hier voor de online versie

Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra
De 5 programma's van he

Wat is de impact van de Citrienprogramma's op de zorg? 

Laat u inspireren op de Final Meet & Greet! 

Noteer vrijdag 25 januari 2019 alvast in uw agenda.

Locatie: Gooiland, Hilversum - exacte tijd en programma volgen

In 2014 gaf toenmalig minister Schippers het startsein voor het Citrienfonds. Dit jaar worden de resultaten van de vijf Citrienprogamma’s verwacht! De umc’s hebben met elkaar, maar ook samen met andere zorgpartijen veel in beweging gebracht en bereikt. Begin 2019 willen we samen met u de Citrienprogramma's feestelijk afsluiten èn vooruitkijken naar een vervolg van het Citrienfonds.

Welke impact hebben het Citrienfonds en de vijf programma’s gehad op de kwaliteit en vooruitgang van de zorg? Welke uitdagingen liggen er nog voor de toekomst? Wat leveren de Citrienprogramma’s op en wat merken patiënten hier straks van? En hoe zijn de uitkomsten van de vele projecten door u toepasbaar in de dagelijkse praktijk? Zomaar een paar vragen die tijdens het slotevent aan bod komen... dus wees erbij!

 

Citrienfonds: juiste zorg, juiste informatie, juiste plek

Het Citrienfonds omvat de programma’s: Registratie aan de bron - Naar regionale oncologienetwerken - Doen of laten? Terugdringen van onnodige zorg - Sturen op kwaliteit - E-Health. Het Citrienfonds van de NFU en ZonMw helpt duurzame en breed inzetbare oplossingen in de gezondheidszorg ontwikkelen.
Meer informatie: http://www.nfu.nl/patientenzorg/citrien/

NFU Nederlandse Federatie Universitair Medische Centra

Bezoekadres: Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht / Postadres: Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl

In ons bestand bewaren wij uw naam en e-mailadres. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens en gebruiken ze niet voor andere doeleinden dan het versturen van nieuwsbrieven. Wilt u deze nieuwsbrief blijven ontvangen? Dan hoeft u niets te doen. Stelt u geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u deze mail beantwoorden met het verzoek u te laten uitschrijven.

Afmelden / Aanmelden