Jaaroverzicht 2017 Registratie aan de bron

In 2017 was ‘Dichter bij de zorg’ het motto van het programma Registratie aan de bron. Of ze daarin geslaagd zijn kunt u zien in het Jaarmagazine 2017
7 maart 2018

Registratie aan de bron werkte samen met zorgverleners en anderen die investeren in eenduidig en eenmalig vastleggen. Het jaarbericht laat zien dat goed vastgelegde zorginformatie kan worden hergebruikt – waardoor de kwaliteit van het dossier en de zorg toeneemt. Zodat patiënten de regie kunnen voeren over hun zorg.

In het magazine staan vele, goede voorbeelden. Leer wat Registreren aan de bron oplevert en lees de tips van zorgverleners in het magazine.

Registratie aan de bron is een landelijk platform waarbij zorgprofessionals ervoor willen zorgen dat alle zorginformatie eenmalig en op een eenduidige manier wordt vastgesteld. Alleen dan is die informatie voor veel doeleinden te hergebruiken. Het programma Registratie aan de bron is een initiatief van de universitair medische centra en Nictiz en wordt deels gefinancierd door het Citrienfonds. Dit fonds helpt duurzame en breed inzetbare verbeteringen in de gezondheidszorg te ontwikkelen en is mogelijk gemaakt door ZonMw.

Bekijk hier het Registratie aan de bron Jaarmagazine

NFU


Afdrukken
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2018