Zó werkt de geneesmiddelenzorg

Zó werkt de geneesmiddelenzorg
Op maandag 18 november 2019 verschijnt het boek ‘Zó werkt de geneesmiddelenzorg’. Hoe lang duurt het om een innovatief geneesmiddel te ontwikkelen? Wat is apotheekbereiding? Wie mogen geneesmiddelen voorschrijven en verstrekken? Hoe komt de prijs van een geneesmiddel tot stand? Hoeveel geld geven we uit aan geneesmiddelen en hoe is de vergoeding ervan geregeld? Met visualisaties en begeleidende teksten geeft het boek inzicht in de complexe geneesmiddelenzorg.
15 november 2019

Doel van het boek is de complexe geneesmiddelenzorg eenvoudig uit te leggen en de lezers te voorzien van heldere, neutrale en toegankelijke feiten. "Een aanrader voor iedereen die wegwijs wil raken in de interessante wereld van de geneesmiddelen", aldus Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport. Zó werkt de geneesmiddelenzorg is tot stand gekomen met steun van elf partners, waaronder de NFU.

Lees hier het volledige nieuwsbericht of blader door het inkijkexemplaar.

NFU


Afdrukken
 
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2020