Hoe ziet de zorg er over 10 jaar uit en wat betekent dit voor het werk van de verpleegkundige? Daarover praat  Bianca Buurman (Chief Nursing Officer en hoogleraar Acute ouderenzorg) op 10 november tijdens de eerste aflevering van RN2Blend TV. Dat is een serie webinars van onderzoeksprogramma RN2Blend. Zij gaat in gesprek met Hester Vermeulen, hoogleraar Verplegingswetenschap en voorzitter van de onderzoeksgroep.

RN2Blend TV bestaat uit zeven interactieve afleveringen over de ontwikkelingen binnen het verpleegkundige beroep en het onderzoek daarnaar. Verpleegkundigen, leidinggevenden, projectleiders en onderzoekers kunnen elkaar digitaal ontmoeten, vragen stellen en ervaringen delen. Na de aftrap van Bianca Buurman en Hester Vermeulen volgen vijf afleveringen van de RN2Blend-onderzoekers, waarin telkens een andere onderzoekslijn aan bod komt. Het zevende en laatste webinar is wederom voor Hester Vermeulen. Zij geeft een wrap-up van de voorgaande webinars en bespreekt de implicaties voor de komende jaren. Een uitgebreide omschrijving per webinar staat hier.

Onderzoeksprogramma RN2Blend 

Het vierjarige onderzoeksprogramma RN2Blend onderzoekt en begeleidt de gedifferentieerde inzet van verpleegkundigen. Het laat zien welke veranderingen kunnen ontstaan in de praktijk en beroepsontwikkeling voor verpleegkundigen van verschillende niveaus van opleiding en ervaring, en met verschillende competenties. Het onderzoeksprogramma is in 2019 van start gegaan. Wat de onderzoekers inmiddels aan resultaten hebben geboekt en wat hun plannen voor de toekomst zijn, hoor je vanaf 10 november op RN2Blend TV. 

Meedoen aan RN2Blend TV? 

Live een webinar volgen, met de mogelijkheid om vragen te stellen en mee te praten? Dat kan op de dinsdagen 10, 17 en 24 november, 1, 8 en 15 december en 12 januari, telkens om 16.00-17.00 uur.

Deelname is gratis, aanmelden kan per webinar of voor de hele reeks via deze link. Je kunt je ook aanmelden als je het webinar op een later moment wilt terugkijken.

Bij vragen kun je contact opnemen via info@rn2blend.nl