Online congres Duurzame Zorg

Online congres Duurzame Zorg
Hoe vergroen je een zorgorganisatie? Wat zijn alternatieven voor de dagelijkse kilo’s afval? Hoe ga je verspilling van medicijnen tegen? En wat draagt een duurzame en gezonde omgeving bij aan het herstel en de gezondheid van cliënten? Over al deze vragen gaat het online congres Duurzame Zorg op 1 oktober 2020.
29 juli 2020

Zorgorganisaties, overheid en bedrijfsleven sloten in 2018 de Green Deal ‘Duurzame zorg voor een gezonde toekomst’. Doel: de zorg in Nederland duurzamer maken. Om dat voor elkaar te krijgen, draagt iedereen bij: van bestuurder tot zorgprofessional en van facilitair manager tot inkoper, farmaceut en vastgoedmedewerker. De NFU heeft zich ook verbonden aan de Green Deal vanuit het besef dat verduurzaming noodzakelijk is om de continuïteit van de zorg ook op lange termijn te waarborgen

Iedereen doet wat. Wat doe jij?
Volg het online congres, en kom erachter hoe jij je steentje kunt bijdragen. Kijk de kunst af bij anderen, deel zelf een goed voorbeeld of ga in gesprek met groene experts. Nieuwe partners worden verwelkomd, en je kunt stemmen op de meest ‘Duurzame Zorgprofessional 2020’.

Het congres is zo ingericht dat je op elk moment kunt in- en uitstappen. Zo kun je makkelijk deelnemen aan de sessies die je het meest interesseren.

Meer informatie over het congres vind je hier.
Aanmelden kun je hier.


Afdrukken
 
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2020