Nieuwe NFU eBROK® cursus!

Nieuwe NFU eBROK® cursus!
Op dinsdag 29 oktober 2019 is het zover, dan start de nieuwe eBROK® cursus en kunnen cursisten zich weer inschrijven. Deze cursus is niet alleen voor onderzoekers die hun BROK® certificaat willen halen, maar ook voor onderzoekers die al een BROK® certificaat bezitten en hun certificering willen blijven behouden (her-certificering).
25 oktober 2019

Samen met Elevate heeft de NFU de afgelopen maanden hard gewerkt om deze nieuwe cursus te realiseren. Paul Smits, verantwoordelijk bestuurder namens de NFU: ‘Met eBROK 2.0 bieden we maatwerk, afgestemd op het type onderzoek en passend bij de behoeften van de individuele onderzoeker. De nadruk ligt daarbij op de relevantie van wet- en regelgeving voor de eigen praktijk, met meer interactie, praktijkvoorbeelden en casuïstiek.’ Cursisten kunnen nu naast de basismodules ook kiezen tussen aantal verdiepingsmodules, zoals een module over geneesmiddelenonderzoek of niet-WMO onderzoek.

Over eBROK

Klinisch onderzoekers aan de umc’s zijn verplicht de Basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers (BROK®) te volgen. Klinisch onderzoekers moeten voldoen aan strenge eisen die de wetgever stelt aan de uitvoering van medisch-wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast is een toenemend aantal disciplines betrokken bij de uitvoering van mensgebonden onderzoek.

Schrijf je hier in.

Meer informatie over de vernieuwde e-BROK cursus


Afdrukken
 
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2020