Geslaagde Werkconferentie VIP

Op woensdag 16 mei 2018 organiseerde de NFU een werkconferentie voor de projectleiders proeftuinen verpleegkundige functieprofielen. Zo’n 50 collega’s uit de umc’s namen deel. Het merendeel mensen met een verpleegkundige achtergrond, maar ook HR-professionals.
28 mei 2018

Programmamanager Alette Samuels gaf een korte terugblik op dit bijzondere project waarbij twee functies samen gaan experimenteren op de werkvloer. Een mooie kans voor verpleegkundige innovatie en positionering!
Bekijk de presentatie van Alette Samuels
 
In gesprek
De middag was opgeknipt in drie sessies met praktijkvoorbeelden. Na elke sessie gingen de gasten speeddaten aan de dialoogtafels. Dat leverde boeiende gesprekken op.
Klik hier voor de uitwerking van de discussie aan de dialoogtafels.
Klik hier om de foto's te bekijken.
 
Proeftuinen hebben tijd nodig
Ingeborg Goes van het AMC nam de aftrap. Proeftuinen hebben tijd nodig, vertelde ze. Neem die dan ook.
Bekijk de presentatie van Ingeborg Goes
 
Academische Preuve
Renaldo Secchi en Marianne Frederix van het MUMC+ gaven een Academische Preuve over het verloop van de proeftuinen in Maastricht. 
Bekijk de presentatie van Renaldo Secchi en Marianne Frederix
 
Ervaringsdeskundigen
Het Radboudmc heeft de proeftuinen afgerond. Jolanda ter Sluysen en Marjan van Loveren vertelden dat de proeftuinen pas gingen leven toen het heel dichtbij kwam.
Bekijk de presentatie van Jolanda ter Sluysen en Marjan van Loveren
 
Wilt u ook deelnemen aan een werkconferentie VIP? U bent van harte welkom komend najaar. Nadere informatie volgt.

NFU


Afdrukken
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2020