Energieke Meet & Greet!

Energieke Meet & Greet!
Op vrijdag 25 januari 2019 vond de Inspiratie Meet & Greet plaats van het Citrienfonds. Vijf jaar Citrienfonds heeft veel duurzame oplossingen opgeleverd om de zorg beter te maken en toegankelijk en betaalbaar te houden.
7 februari 2019

Al vroeg in de ochtend vulde het Gooilandtheater zich met ruim 350 deelnemers; de vijf sessies van de Citrienprogramma's waren allemaal volgeboekt. Zo gingen de deelnemers, waaronder veel bestuurders, tijdens het succesvolle Lagerhuisdebat van het programma Sturen op kwaliteit met elkaar in discussie over het belang van sturen op kwaliteit. De projectleiders van het programma Doen of laten? presenteerden de resultaten van de acht projecten en lieten zien dat meer zorg niet altijd betere zorg is.

In de middag stonden de tien inspiratiesprekers in de spotlight. Vol overgave presenteerden zij de resultaten van hun projecten zoals het e-Health project Safe@home, het Digitaal proactief palliatief zorgplan van het programma Naar regionale oncologienetwerken en de plannen van de roadmaptrekker van Registratie aan de Bron in Maastricht UMC+. De tien presentaties zijn binnenkort terug te kijken op www.citrienfonds.nl.

Tussen de presentaties door ging dagvoorzitter Inge Diepman in gesprek met verschillende bestuurders over wat patiënten, medisch specialisten en verpleegkundigen hebben aan de projecten van het Citrienfonds. Allen waren het erover eens dat het goed is dat het Citrienfonds doorgaat om succesvolle projecten te implementeren in en buiten de umc's. Want het vraagstuk van betere en duurzame zorg blijft actueel.

Bekijk een korte impressie van de Meet & Greet.

NFU


Afdrukken
 
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2020