Arbosite Dokterhoe.nl vernieuwd

Arbosite Dokterhoe.nl vernieuwd
Hoe werk ik veilig in mijn umc? Op die vraag geeft de arbosite Dokterhoe.nl praktische antwoorden. Dokterhoe.nl heeft een metamorfose ondergaan. De vormgeving is volledig vernieuwd waardoor de informatie nog beter toegankelijk is.
19 september 2019

De site is eenvoudig op elk apparaat te bekijken; mobiel, tablet of pc. De inhoud van de site is hetzelfde gebleven. Op Dokterhoe.nl vindt u al jaren actuele en betrouwbare informatie van umc-collega's over maar liefst veertien verschillende arbo-onderwerpen: van gevaarlijke stoffen tot fysieke belasting en van cytostatica tot zwangerschap. Per onderwerp leest u wat u zelf kunt doen om veilig te werken en wat u mag verwachten van uw umc en de overheid. En in korte films vertellen collega's hoe ze op een eenvoudige manier hun arbeidsomstandigheden hebben verbeterd. Kijk hier voor meer info over de site of kijk meteen op de site Dokterhoe.nl!

De informatie op Dokterhoe.nl is een praktische vertaling van de voorschriften in de arbocatalogus van de umc's. De overheid geeft in de Arbowet globale voorschriften voor veilig en gezond werken. Werkgevers en werknemers mogen zelf bepalen hoe ze daaraan voldoen en dat vastleggen in een arbocatalogus. De arbocatalogus van de umc's is samengesteld door de NFU en werknemersorganisaties.

NFU


Afdrukken
 
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2019