App Cao umc vernieuwd

App Cao umc vernieuwd
De App Cao umc is vernieuwd! De gratis app Cao umc’s geeft werkgevers en medewerkers van de acht universitair medische centra gemakkelijk en snel inzicht in cao-afspraken. De app maakt de cao gemakkelijker, toegankelijker en beter doorzoekbaar. Naast de volledige cao bevat de app tools om zelf berekeningen te maken, zoals van de te werken uren, ingangsdatum van de AOW of de datum van zwangerschapsverlof. Via de FAQ kun je de meest gestelde vragen en de antwoorden hierop vinden. In de app kan geswitcht worden naar een Engelstalige versie.
14 mei 2019

Hoe kun je de app gebruiken?
De volledige cao is te vinden in de app onder het kopje ‘CAO’. 
Onder ‘Tools’ staan vier rekentools waarmee je berekeningen kunt uitvoeren over het aantal te werken uren per jaar, Toelage Onregelmatige Dienst (TOD), ingangsdatum van de AOW  en duur van zwangerschapsverlof. Daarnaast geeft de app antwoorden op de meest gestelde vragen over de afspraken in de cao en links naar websites waar meer informatie gevonden kan worden over onderwerpen als salaris, verlof en ziekte. Ook bevat de app een kalender met (officiële) feestdagen en diverse belangrijke evenementen.

Wat is er nieuw in deze versie?
Deze versie van de app Cao umc’s is aangepast aan de nieuwe cao umc 2018-2020. De app maakt de cao gemakkelijker, toegankelijker en beter doorzoekbaar.
Er zijn aanpassingen gemaakt in de volgende onderdelen:

  • Cao: cao-teksten 2018-2020 met nieuwe mogelijkheden om artikelen te mailen, te markeren en bladwijzers toe te voegen.
  • Tools en veelgestelde vragen zijn geactualiseerd op basis van de nieuwe arbeidsvoorwaarden.
  • Kalender: geactualiseerde data, met extra informatie en de mogelijkheid de data aan de persoonlijke kalender toe te voegen.

Download de app!
De app is geschikt voor de besturingssystemen iOS en Android en is gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store. Zoek hiervoor op cao umc.

NFU


Afdrukken
 
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2020