Meet and Greet Citrienfonds

Meet and Greet Citrienfonds
Het Citrienfonds helpt duurzame en breed inzetbare verbeteringen in de gezondheidszorg te ontwikkelen. Binnen vijf programma’s werken de umc’s samen met hun netwerk en andere zorgaanbieders aan innovaties die concrete oplossingen bieden voor dringende vraagstukken binnen de gezondheidszorg. Het Citrienfonds, uitgevoerd door de NFU en ZonMw, is speciaal hiervoor door minister Schippers van VWS ingesteld voor de periode van 2014 tot 2018.

Eenmaal per jaar komen zoveel mogelijk Citrienfonds-betrokkenen en -geïnteresseerden bij elkaar. Binnen enkele uren is iedereen dan weer op de hoogte over hoe de vijf programma’s van het Citrienfonds vormgeven aan toekomstbestendige zorg.

Hoor de laatste nieuwtjes, neem kennis van behaalde resultaten en ontmoet de mensen achter de programma’s en projecten; er is volop gelegenheid om van gedachten te wisselen en te netwerken.

Dit jaar vindt de Meet & Greet plaats op vrijdag 17 november 2017 van 9.00 tot 17.00 uur in Zeist.

Meer informatie:


Afdrukken
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2018