VIP-workshop ‘Sturen met de toolbox’

Op woensdag 14 november 2018 organiseren NFU en NVZ de workshop ‘ Sturen met de toolbox’. Aanleiding voor deze bijeenkomst is het meerjarig landelijke onderzoek naar de functiedifferentiatie verpleegkundigen (VIP). Dit onderzoek is tevens een verbeterprogramma: de toolbox.
4 oktober 2018

Voor het onderzoek zijn in ziekenhuizen en umc’s nulmetingen uitgevoerd met behulp van de dashboardgegevens die de eerste metingen hebben opgeleverd. Tijdens de workshop wordt ondersteuning geboden bij de terugkoppeling van die gegevens naar de proeftuinen en afdelingen.

De workshop ‘Sturen met de toolbox’ is bestemd voor leden van projectteams in ziekenhuizen die de toolbox al gebruiken en ziekenhuizen die er graag meer over willen weten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VIP-programmamanager Alette Samuels (samuels@nfu.nl). Noteer de datum alvast in uw agenda! Aanmelding kan binnenkort; daarvoor volgt later meer informatie.

NFU


Afdrukken
 
NFU Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra / Oudlaan 4, 3515 GA / Postbus 9696, 3506 GR Utrecht / T 030 273 98 80 / nfu@nfu.nl / Disclaimer © 2018